0
Your Cart

Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB DS (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB DS – Green (Kuntoluokka: Grade BC)**

**Tutustu Xiaomi Redmi Note 10 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää tyylin ja tehokkuuden!** Tämä malli on varustettu 128GB tallennustilalla ja se on saatavilla tyylikkään vihreänä, jonka avulla voit erottua joukosta.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Vihreä – tuo raikkautta ja modernia ilmettä päivittäiseen käyttöön.
– **Kuntoluokka:** Grade BC – tuotteen ulkonäkö saattaa sisältää käytön jälkiä, kuitenkin se on täysin toimiva ja käyttövalmis.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – voit käyttää puhelinta ilman rajoituksia, ei lukituksia.
– **Toimivuus:** Täysin toimiva – kaikki toiminnot ovat kunnossa, joten voit nauttia kaikkien älypuhelimen ominaisuuksien hyödyntämisestä.
– **Pakkaus:** Unboxed – tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkistettu ja valmiina käyttöön.

Xiaomi Redmi Note 10 5G on täydellinen valinta niille, jotka etsivät tehokasta älypuhelinta kilpailukykyiseen hintaan. 5G-yhteyksien ansiosta voit nauttia nopeista internetyhteyksistä, ja 128GB tallennustila tarjoaa runsaasti tilaa sovelluksille, kuville ja videoille.

Älä ohita tätä mahdollisuutta hankkia laadukas älypuhelin. Xiaomi Redmi Note 10 5G – tehokkuutta ja tyyliä yhdessä paketissa!

Kuvaus

Color Green
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB DS (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *