0
Your Cart

Samsung Galaxy S20 FE 128GB G780G DS (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade B)

### Samsung Galaxy S20 FE 128GB G780G DS – Purple (Kuntoluokka – Grade B)

Tutustu Samsung Galaxy S20 FE -älypuhelimeen, jossa yhdistyvät huipputeknologia ja tyylikkään violetin värin viehätysvoima. Tämä 128GB:n muistiversio tarjoaa tilaa kaikille tärkeille tiedoillesi ja sovelluksillesi.

#### Tuotetiedot:
– **Väri:** Purple
– **Cloud Lock:** CloudOFF
– **Kuntoluokka:** Grade B (Hyvä)
– **Toimivuus:** Toimiva
– **Pakkaus:** Unboxed

#### Miksi valita Samsung Galaxy S20 FE?
Samsung Galaxy S20 FE on täydellinen kumppani arjen haasteisiin. Sen tehokas suorituskyky takaa sujuvan käyttökokemuksen niin sosiaalisessa mediassa surffaillessa kuin pelejä pelatessakin. Violetin sävy tuo lisää persoonallisuutta, ja sen erinomainen kameraominaisuus mahdollistaa upeiden kuvien ottamisen, olitpa sitten matkassa tai hetken vietossa ystävien kanssa.

Älypuhelin on kuntoluokaltaan Grade B, mikä tarkoittaa, että siinä saattaa olla pieniä käytön jälkiä, mutta se toimii moitteettomasti. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon, jos haluat laadukkaan laitteen budjettiystävälliseen hintaan.

Samsung Galaxy S20 FE on pakattuna unboxed-muodossa, mikä tarkoittaa, että voit siirtyä suoraan käyttämään laitetta ilman tarvetta ylimääräiselle pakkausmateriaalille. Tämä on ekologinen vaihtoehto, joka säästää myös luonnonvaroja.

Älä missaa mahdollisuuttasi hankkia tyylikäs ja tehokas älypuhelin, joka on valmis täyttämään kaikki toiveesi! Tee ostoksesi nyt ja nauti Samsung Galaxy S20 FE:n tarjoamasta huipputeknologiasta.

Kuvaus

Color Purple
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S20 FE 128GB G780G DS (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *