0
Your Cart

Samsung Galaxy S21 5G 256GB G991B DS (Väri – Pink) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy S21 5G 256GB G991B DS (Väri – Pink, Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu Samsung Galaxy S21 5G:een, jossa yhdistyvät huippuluokan teknologia, tyylikkäästi suunniteltu muotoilu ja vaikuttava suorituskyky. Tämä upea pinkki älypuhelin tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet, jotta voit nauttia älykkäistä ja esteettisestä käyttökokemuksesta.

**Väri:** Tämä laite on saatavilla herkullisessa pinkissä värissä, joka tuo persoonallisuutta ja tyyliä päivittäiseen käyttöön.

**Kuntoluokka:** Grade B -kuntoluokka tarkoittaa, että puhelimessa saattaa olla käytön jälkiä, mutta se on edelleen täysin toimiva ja edustaa loistavaa vastinetta rahalle. Tämä on täydellinen vaihtoehto niille, jotka arvostavat laadukasta teknologiaa edulliseen hintaan.

**Toiminnallisuus:** Samsung Galaxy S21 5G -puhelin on täysin toimintakunnossa. Kaikki sen huipputekniset ominaisuudet, kuten huipputehokas prosessori, upeat kamerajärjestelmät ja nopeat 5G-yhteydet, ovat käytettävissäsi helposti.

**Paketti:** Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankkia laadukkaan älypuhelimen ilman turhia lisäkustannuksia.

**Cloud Lock:** Tämä puhelin on CloudOFF, mikä tarkoittaa, että se ei ole lukittu pilvitilille, joten voit käyttää sitä ilman rajoituksia.

Ota askel kohti älykkäämpää ja tyylikkäämpää elämää Samsung Galaxy S21 5G:n avulla. Tämä puhelin yhdistää edistyksellisen teknologian ja kauniin muotoilun, ja se on täydellinen kumppani niin työssä kuin vapaa-ajalla. Älä jätä tätä tilaisuutta väliin ja hanki oma Galaxy S21 5G nyt!

Kuvaus

Color Pink
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S21 5G 256GB G991B DS (Väri – Pink) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *