0
Your Cart

Apple MacBook Pro (14″ 2021, M1 Pro) (Väri – Space Gray) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotetietosivun kuvaus: Apple MacBook Pro (14″ 2021, M1 Pro) – Space Gray (Kuntoluokka – Grade C)**

Ota käyttöön huipputeknologia ja tehokkuus Apple MacBook Pro (14″ 2021, M1 Pro) -kannettavalla. Tämä tyylikäs ja voimakas laite, väriltään elegantti Space Gray, on täydellinen valinta niin ammattilaisille kuin opiskelijoille, jotka arvostavat suorituskykyä ja muotoilua.

### Tuotteen ydinominaisuudet:

– **Prosessori:** Varustettuna Apple M1 Pro 10-ytimisellä prosessorilla, tämä MacBook Pro takaa huipputehon, joka tekee työskentelystäsi saumatonta, olipa kyseessä vaativat sovellukset tai useat yhtä aikaa auki olevat ohjelmat.

– **Muisti:** 32 Gt RAM-muistia mahdollistaa sujuvan moniajokokemuksen ja takaa, että voit jakaa aikaa eri tehtävien välillä ilman viiveitä.

– **Tallennustila:** 512 Gt SSD-tallennustilalla saat runsaasti tilaa tiedostoillesi, ohjelmillesi ja projekteillesi, ja nopea SSD-tallennus takaa nopeammat latausajat.

– **Näyttö:** Upea Retina-näyttö takaa äärimmäisen tarkkuuden ja värit, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon luoville ammattilaisille.

– **Kunto:** Grade C -kuntoluokassa tämä laite on käytetty, ja siinä voi olla näkyviä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva. Se tarjoilee korkean suorituskyvyn luotettavasti.

– **Akku:** Akun kesto on hyvä ja se pitää latauksen hyvin, vaikka käyttöön onkin tullut 501-750 akun latauskierrosta.

– **Käyttöjärjestelmä:** Laitteessa on esiasennettuna macOS, mikä takaa sujuvan käyttäjäkokemuksen ja pääsyn Applen ekosysteemiin.

– **Ostokokemus:** Tuote toimitetaan unboxed-tilassa ilman alkuperäistä pakkausta mutta on täydellinen työskentelyyn.

### Miksi valita Apple MacBook Pro (14″ 2021, M1 Pro)?

Ostaessasi tämän MacBook Pron saat käsittelyysi luotettavan ja tehokkaan työkalun, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja palvelemaan käyttäjiään parhaalla mahdollisella tavalla. Olitpa sitten luova ammattilainen, opiskelija tai innokas teknologian ystävä, tämä laite tuo käyttöösi vapautta ja inspiraatiota.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta saada laadukas MacBook Pro edullisesti! Osta nyt ja vie työhösi ja luovuuteesi uusi taso!

Kuvaus

Color Space Gray
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed
CPU Laptops Apple M1 Pro 10-Core
RAM 32GB
Drive 512GB SSD
Battery status Holds Charge
Keyboard INT
COA macOS
LCD Graphics array Retina
GPU laptops Integrated
Battery cycles 501-750

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple MacBook Pro (14″ 2021, M1 Pro) (Väri – Space Gray) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *