0
Your Cart

Samsung Galaxy A71 128GB A715F DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotetiedot: Samsung Galaxy A71 128GB A715F DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu upeaan Samsung Galaxy A71 -älypuhelimeen, joka yhdistää tyylikkään designin ja monipuoliset ominaisuudet. Tämä malli, jossa on 128GB tallennustilaa, tarjoaa runsaasti tilaa valokuville, sovelluksille ja muulle sisällölle.

**Väri:** Kaunis sininen väri tekee tästä puhelimesta erottuvan ja tyylikkään lisän päivittäiseen elämääsi.

**Cloud Lock:** Tämä laite on täysin vapaa pilvipalveluilta (CloudOFF), joten voit aloittaa käytön heti ilman ylimääräisten estojen vaivannäköä.

**Kuntoluokka:** Luokiteltu Grade C:ksi, tämä puhelin saattaa sisältää pieniä kosmeettisia vaurioita, mutta sen toiminnallisuus on varmistettu täydelliseksi, joten voit luottaa sen luotettavuuteen.

**Toiminnallisuus:** Puhelin on täysin toimiva, ja se tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet sujuvaan käyttöön – olipa kyseessä sosiaalinen media, valokuvien ottaminen tai musiikin kuuntelu.

**Pakkaus:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mutta se on huolellisesti tarkastettu ja testattu, jotta voit olla varma sen laadusta.

Samsung Galaxy A71 -älypuhelin yhdistää edistykselliset teknologiat ja kauniin muotoilun, ja se on täydellinen valinta jokaiselle, joka arvostaa luotettavaa ja esteettisesti miellyttävää älylaitetta. Tämä Grade C -puhelin on loistava valinta edullista ja toimivaa älypuhelinta etsiville. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta – hanki oma Galaxy A71 jo tänään!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A71 128GB A715F DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *