0
Your Cart

Samsung Galaxy J7 (2016) 16GB J710 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Samsung Galaxy J7 (2016) 16GB J710 – Musta (Kuntoluokka: Grade AB)**

Tervetuloa tutustumaan Samsung Galaxy J7 (2016) -älypuhelimeen, joka yhdistää tehokkuuden ja tyylin kauniissa mustassa värissä. Tämä luotettava laite on valmistettu kestämään arjen haasteet, ja sen monitahoiset toiminnot tekevät siitä erinomaisen valinnan niin työskentelyyn kuin viihteeseen.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Musta – Ajaton ja tyylikäs ilme.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Voit käyttää laitetta ilman rajoituksia ja esteitä.
– **Kuntoluokka:** Grade AB – Tämä tarkoittaa, että puhelimessa on vain vähäisiä käytönjälkiä, ja se on hyvässä kunnossa.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimintakykyinen – Kaikki toiminnot toimivat moitteettomasti, joten voit luottaa laitteeseesi.
– **Pakkaus:** Unboxed – Puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkastettu ja testattu kattavasti.

Samsung Galaxy J7 (2016) tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen suurella 5,5 tuuman näytöllään, joka tuo elokuvasi, pelisi ja valokuvasi eloon upeilla väreillä ja yksityiskohdilla. Tehokas 16GB muisti tarjoaa riittävästi tilaa sovelluksille ja tiedostoille, ja voit laajentaa tallennustilaa microSD-kortilla.

Älä missaa tilaisuutta hankkia tätä luotettavaa ja tyylikästä älypuhelinta, joka on täydellinen valinta jokapäiväiseen käyttöön. Tilaa nyt ja nauti Samsungin laadusta ja innovaatioista!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy J7 (2016) 16GB J710 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *