0
Your Cart

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB G988B DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade C)

**Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB G988B DS – Valkoinen (Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu huipputeknologiaan Samsung Galaxy S20 Ultra 5G -älypuhelimen myötä. Tämä huippuluokan laite tarjoaa tehoa, tyyliä ja monipuolisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan moderneille käyttäjille.

**Väri:** Valkoinen
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G on saatavilla tyylikkään valkoisena, mikä tekee siitä elegantin lisän jokapäiväiseen elämääsi.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Tämä laite on täysin valmisteltu käyttöön ilman Cloud Lockia, joten voit aloittaa sen käytön vaivattomasti.

**Kuntoluokka:** Grade C
Tämä puhelin on luokiteltu Grade C: ksi, mikä tarkoittaa, että siinä voi olla näkyviä käytön jälkiä, mutta se on täysin toiminnassa. Täydellinen vaihtoehto budjettiystävälliselle asiakkaalle, joka arvostaa laatuja toimintaa.

**Toiminnallisuus:** Toimiva
Galaxy S20 Ultra 5G toimii moitteettomasti ja tarjoaa erinomaisen käyttäjäkokemuksen. Sen huipputekniset ominaisuudet, kuten 5G-yhteydet ja yllätyksellinen kamera, tekevät siitä erinomaisen valinnan valokuvaukseen tai päivittäiseen käyttöön.

**Pakkaus:** Unboxed
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mikä mahdollistaa kilpailukykyisemmän hinnan.

Älä missaa mahdollisuutta omistaa tämä huipputeknologian edustaja! Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB G988B DS -valkoisena on täydellinen kumppani jokapäiväisessä elämässäsi, olitpa sitten tottunut teknologian käyttäjä tai etsit ensimmäistä 5G-laitettasi.

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB G988B DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *