0
Your Cart

Apple iPad 10.2″ (2019) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Apple iPad 10.2″ (2019) 128GB WiFi + Cellular – Grey (Kuntoluokka: Grade B)**

Etsitkö luotettavaa ja monipuolista tablettia, joka vie digitaaliset kokemuksesi uudelle tasolle? Tämä Apple iPad 10.2″ (2019) -malli on täydellinen valinta niin opiskeluun, työskentelyyn kuin viihteeseen. Varustettuna 128GB tallennustilalla, WiFi + Cellular -yhteydellä sekä houkuttelevalla harmaalla värillä, tämä iPad on enemmän kuin vain tabletti – se on kumppanisi arjessa.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Grey
– **Cloud Lock:** CloudOFF
– **Kuntoluokka:** Grade B – Valitettavasti laite ei ole pakattu alkuperäiseen koteloonsa, mutta se on edelleen hyvässä toimintakunnossa. Pintapuoliset käytön jäljet voivat olla havaittavissa, mutta ne eivät vaikuta laitteen toimivuuteen.
– **Toiminnallisuus:** Laitteessa on täydellinen toiminnallisuus, joten voit nauttia kaikista iPadin tarjoamista ominaisuuksista ilman huolta.
– **Pakkaus:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta.

Olipa kyseessä nettiselailu, videoiden katselu tai sovellusten käyttö, Apple iPad 10.2″ (2019) vastaa kaikkiin tarpeisiisi. Suuri 10.2 tuuman Retina-näyttö takaa upean katselukokemuksen, ja tehokas suorittimen mahdollistaa sujuvan toiminnan myös vaativissa sovelluksissa.

Älä jää nuolemaan näppejäsi – hanki oma Apple iPad 10.2″ (2019) nyt ja vie digitaalinen elämäsi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad 10.2″ (2019) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *