0
Your Cart

Apple iPhone 13 128GB (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen Nimi:** Apple iPhone 13 128GB (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen Kuvaus:**

Koe huipputeknologian ilo Apple iPhone 13:lla, joka yhdistää huipputason suorituskyvyn ja tyylikkään muotoilun. Tämä valkoinen kaunotar yhdistää elegantin ulkonäön huipputeknisiin ominaisuuksiin, ja se on täydellinen valinta niin arkeen kuin juhlaan.

– **Väri:** Valkoinen – Tämä klassinen väri on ajaton ja sopii moneen tyyliin, korostaen laitteen kauniita linjoja ja huipputeknologiaa.

– **Kuntoluokka:** Grade A – Tässä laitteessa on vain minimaalista kulumaa, mikä tarkoittaa, että se näyttää hyvälle ja toimii erinomaisesti. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja luotettavuutta.

– **Cloud Lock:** CloudOFF – Tämä iPhone on vapaa pilvilukosta, joten voit käyttää sitä ilman rajoituksia ja nauttia täydestä vapaudesta.

– **Toiminnallisuus:** Toimii moitteettomasti – Kaikki laitteesi sovellukset, viestinnät ja pelit sujuvat helposti ja nopeasti, ja voit luottaa siihen, että iPhone 13 tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn päivittäiseen käyttöön.

– **Pakkaus:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja testattu, jotta voit nauttia sen huipputeknologisista ominaisuuksista heti.

Älä missaa tilaisuutta hankkia tämä tyylikäs ja tehokas Apple iPhone 13 128GB -puhelin, joka on täydellinen kumppani nykypäivän digitaaliseen elämään! Tee itsellesi palvelus ja päivitä älypuhelimesi nyt.

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 13 128GB (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *