0
Your Cart

Apple iPhone XR 256GB (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuoteteksti: Apple iPhone XR 256GB (Väri – Blue) – Grade B**

Tutustu huipputeknologiaan ja tyylikkääseen muotoiluun Apple iPhone XR:n avulla! Tämä upea sininen malli tarjoaa 256GB tallennustilaa, joten voit säilyttää kaikki suosikkivalokuvasi, sovelluksesi ja mediafilesi vaivatta.

**Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet:**

– **Väri:** Blue – Anna itsellesi upea ja raikas ilme, joka erottuu joukosta.
– **Kuntoluokka:** Grade B – Tuote on hyvässä kunnossa, mutta siinä saattaa olla pieniä esteettisiä käytön merkkejä. Tämä takaa, että saat laadukkaan laitteen edullisempaan hintaan.
– **Toimivuus:** Working – iPhone XR toimii moitteettomasti ilman ongelmia. Voit luottaa siihen, että se palvelee sinua laadukkaasti päivittäisessä käytössä.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Laitteessa ei ole pilvikytköksiä, joten voit käyttää sitä heti ilman ylimääräisiä rajoituksia.
– **Pakattu:** Unboxed – Tämä tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkastettu ja testattu toimivuuden varmistamiseksi.

iPhone XR:n tehokas A12 Bionic -siruprosessori takaa sulavan ja nopean käyttökokemuksen, olipa kyseessä pelailu, valokuvien muokkaaminen tai sosiaalisen median käyttö. Sen laadukas kamera ja elinvoimainen näyttö tekevät siitä erinomaisen valinnan niin arkeen kuin juhlaan.

Älä jää ilman tätä mahtavaa puhelinta! Tilaa Apple iPhone XR 256GB (Blue) – Grade B nyt ja astu älypuhelinteknologian seuraavalle tasolle!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone XR 256GB (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *