0
Your Cart

Xiaomi 13 5G 512GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Xiaomi 13 5G 512GB DS – Musta (Kuntoluokka – Grade C+)**

Tutustu Xiaomi 13 5G -puhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä malli tarjoaa vaikuttavan 512 gigatavun tallennustilan, joka antaa sinulle runsaasti tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille.

**Väri:** Musta
Uuden sukupolven Xiaomi 13 5G -puhelin on saatavilla tyylikkäässä mustassa värissä, joka tuo hienostuneisuutta ja eleganssia käyttöön.

**Kuntoluokka:** Grade C+
Tuote on hyvässä kunnossa, vaikka se voi sisältää joitakin käytön jälkiä. Grade C+ -luokitus takaa, että laite toimii moitteettomasti ja on luotettava kumppani arjessasi.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Puhelin on CloudOFF-tilassa, mikä tarkoittaa, että voit heti aloittaa sen käytön oman tilisi kanssa ilman lisätoimenpiteitä.

**Toiminnallisuus:** Toimiva
Xiaomi 13 5G on täysin toimiva, ja sen innovatiiviset ominaisuudet, kuten 5G-yhteys, tarjoavat sinulle nopean ja sujuvan käyttökokemuksen riippumatta siitä, mitä teet – surffaatko netissä, pelaatko tai katsotko videoita.

**Paketti:** Unboxed
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon, jos etsit laitetta edullisesti ilman turhia koristeita.

Xiaomi 13 5G 512GB DS -puhelin on täydellinen valinta modernille käyttäjälle, joka arvostaa tehokkuutta, tyylikkyyttä ja toimintavarmuutta. Älä jää paitsi tämän huikean laitteen tarjoamista mahdollisuuksista – päivitä älypuhelimesi tänään!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi 13 5G 512GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *