0
Your Cart

Samsung Galaxy A3 (2017) A320FL (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy A3 (2017) A320FL – Kulta (Kuntoluokka – Grade BC)**

Tutustu kauniiseen ja tyylikkääseen Samsung Galaxy A3 (2017) -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun. Tämä upea kultainen laite on täydellinen valinta niin arkeen kuin juhlaan.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Kulta – Tyylikäs ja hienostunut väri, joka erottuu joukosta.
– **Kuntoluokka:** Grade BC – Puhelin on käytetty, ja siinä voi olla joitakin käyttöjälkiä, mutta se on täysin toiminnallinen ja valmiina käyttöön.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Ei rajoitteita pilvipalveluissa, joten voit siirtyä suoraan käyttöön ilman ongelmia.
– **Toimivuus:** Täysin toimiva – Kaikki toiminnot pelaavat moitteettomasti, joten voit nauttia älypuhelimen tarjoamista mahdollisuuksista huoletta.
– **Pakkauksen tila:** Unboxed – Tällä tuotteella ei ole alkuperäistä pakkausta, mutta se toimitetaan huolellisesti pakattuna.

Samsung Galaxy A3 (2017) on varustettu näyttävällä 4,7 tuuman Super AMOLED -näytöllä, joka takaa erinomaisen värintoiston ja katselukokemuksen. Puhelimen sujuva suorituskyky ja kompakti muotoilu tekevät siitä ihanteellisen valinnan päivittäiseen käyttöön. Olipa kyseessä sosiaalisen median selaaminen, valokuvien ottaminen tai musiikin kuuntelu, tämä puhelin on valmis vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi.

Valitse Samsung Galaxy A3 (2017) kultaisena värinä ja nauti tyylikkyydestä ja käytännöllisyydestä, joka ei petä! Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä laadukas älypuhelin itsellesi jo tänään!

Kuvaus

Color Gold
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A3 (2017) A320FL (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *