0
Your Cart

Samsung Galaxy A52s 5G 128GB A528B DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy A52s 5G 128GB A528B DS (Väri – Grey, Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Samsung Galaxy A52s 5G:een, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun! Tämä älypuhelin tarjoaa erinomaiset toiminnot ja pitkän kestävyyden, ja se on täydellinen valinta sekä arkeen että vapaa-aikaan.

**Väri:**
Tyylikäs harmaa (Grey) viimeistelee laitteen modernin ilmeen ja tekee siitä ajattoman valinnan.

**Kuntoluokka:**
Tuote kuuluu kuntoluokkaan Grade C, mikä tarkoittaa, että puhelimessa on käytön jälkiä, mutta se on täysin toimintakunnossa. Tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden hankkia laadukas älypuhelin edullisemmalla hinnalla.

**Toiminnot:**
Galaxy A52s 5G on täydellinen kumppani digitaalisessa elämässäsi. Se tukee 5G-yhteyksiä, mikä takaa nopeat ja luotettavat tiedonsiirrot. Laitteessa on 128GB sisäistä muistia, joten tallennustila riittää kaikkeen tarpeelliseen – sovelluksista kuviin ja videoihin.

**Ulkoasu:**
Vaikka puhelimessa saattaa olla näkyviä käytön jälkiä, se on täysin toimintakunnossa. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon käyttäjille, jotka etsivät loistavaa hinta-laatusuhdetta.

**Pakettisisältö:**
Tämä tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mutta se on huolellisesti tarkistettu ja testattu toimivaksi.

Osta nyt Samsung Galaxy A52s 5G ja nauti sen monipuolisista ominaisuuksista ja huolettomasta käytöstä edulliseen hintaan!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A52s 5G 128GB A528B DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *