0
Your Cart

Samsung Galaxy S10e 128GB G970F DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Tuotteen nimi:** Samsung Galaxy S10e 128GB G970F DS – Valkoinen (Kuntoluokka – Grade C+)

**Tuotekuvaus:**

Koe huipputeknologian ja tyylin yhdistelmä Samsung Galaxy S10e:ssa, jossa on tilava 128GB tallennustila. Tämä kompakti ja voimakas älypuhelin on täynnä huipputason ominaisuuksia, joten se sopii täydellisesti päivittäisiin tarpeisiisi.

*Väri:* Tämä laite on kauniin valkoinen, joka tuo astetta eleganssia mihin tahansa tilaisuuteen. Sen tyylikäs ulkonäkö yhdistettynä kompaktiin muotoiluun tekee siitä erinomaisen valinnan niin arkeen kuin juhlaan.

*Kuntoluokka:* Grade C+ -luokan laitteena Galaxy S10e saattaa osoittaa pieniä käytön jälkiä. Tässä yksilössä on havaittavissa pieniä vaurioita, kuten siru tai halkeama, mutta se ei vaikuta laitteen toimintakykyyn. Voit nauttia laadukkaasta teknologiasta huoletta.

*Toiminnallisuus:* Vaikka laite on Grade C+ -tilassa, sen toiminnallisuus on pääasiassa kunnossa, ja ainoat havaitut viat ovat vähäisiä. Voit silti käyttää kaikkia S10e:n huipputeknologisia ominaisuuksia.

*Paketointi:* Tämä tuote toimitetaan ”unboxed” eli ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkastettu ja testattu varmistaaksemme, että se toimii odotetusti.

*Lisätiedot:* Huomioithan, että laitteessa voi olla pieniä vaurioita, kuten siruja tai halkeamia, jotka on mainittu yllä. Nämä eivät kuitenkaan vaikuta sen perustoimintoihin tai käyttömukavuuteen.

Valitse Samsung Galaxy S10e 128GB G970F DS ja nauti älypuhelinmaailman parhaista ominaisuuksista! Osta nyt ja hyödynnä tämän upean laitteen tarjoamat mahdollisuudet.

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Chip/Crack

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S10e 128GB G970F DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *