0
Your Cart

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB G988B DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

**Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB G988B DS – Harmaa (Kuntoluokka – Grade C)**

Tervetuloa tutustumaan Samsung Galaxy S20 Ultra 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä harmaan värinen malli on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat tehokkuutta ja eleganttia ulkonäköä.

**Tuotteen keskeiset ominaisuudet:**

– **Väri:** Harmaa
– **Tallennuskapasiteetti:** 128GB
– **Yhteys:** 5G
– **Kuntoluokka:** Grade C – tuotteessa on käytön jälkiä ja se saattaa sisältää pieniä vikoja, mutta se toimii edelleen moitteettomasti.

**Lisätietoja:**

– **Cloud Lock:** CloudOFF – puhelin on valmiiksi avattu, joten se on helppo ottaa käyttöön.
– **Ulkonäkö:** Kuntoluokka Grade C viittaa siihen, että tuotteessa on havaittavissa kulumaa, kuten värimuutoksia tai naarmuja.
– **Toiminnallisuus:** Minor Fault – pieniä toiminnallisia vikoja saattaa olla, mutta ne eivät vaikuta merkittävästi puhelimen käyttöön.
– **Pakkaus:** Puhelin toimitetaan unboxed-tilassa.

**Huomioitavaa:**
Tämä malli saattaa sisältää värimuutoksia, joten se ei ole täydellinen, mutta silti erinomainen vaihtoehto hintatietoiselle kuluttajalle, joka haluaa huipputason älypuhelimen kohtuulliseen hintaan.

Älä jää ilman tätä huippuluokan älypuhelinta! Samsung Galaxy S20 Ultra on edelleen yksi markkinoiden parhaista vaihtoehdoista tehokkuuden ja ominaisuuksien osalta. Osta nyt ja koe millaista on käyttää älypuhelinta, joka on rakennettu kestämään!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Discoloration

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB G988B DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *