0
Your Cart

Samsung Galaxy S21 Plus 5G 128GB G996B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)

**Samsung Galaxy S21 Plus 5G 128GB G996B DS – Musta (Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Samsung Galaxy S21 Plus 5G:een, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä musta älypuhelin tarjoaa upean kokemuksen niin päivittäisessä käytössä kuin viihteen parissa. Laite on varustettu 128GB tallennustilalla, joten voit tallentaa kaikki tärkeät tiedostosi ja sovelluksesi ilman huolia.

### Tuotteen tiedot:
– **Väri:** Musta
– **Cloud Lock:** CloudOFF
– **Ulkonäkö:** Kuntoluokka Grade C, mikä tarkoittaa, että puhelimessa voi olla pienempiä naarmuja tai käytön jälkiä, mutta se toimii erinomaisesti.
– **Toiminnallisuus:** Minor Fault – Laitteessa voi olla pieni toiminnallinen vika, mutta se ei vaikuta sen peruskäyttöön.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta.
– **Lisätiedot:** Muita tietoja saatavilla tarvittaessa.

Samsung Galaxy S21 Plus 5G on täydellinen valinta niille, jotka kaipaavat tehokasta ja luotettavaa älypuhelinta, mutta haluavat samalla säästää. Tämä malli yhdistää loistavan suorituskyvyn, nopean 5G-yhteyden ja komean näytön. Älä jätä käyttämättä mahdollisuutta hankkia tämä huippupuhelin edullisesti!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Other

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S21 Plus 5G 128GB G996B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *