0
Your Cart

Apple iPad Air (2022) 256GB WiFi (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuoteteksti: Apple iPad Air (2022) 256GB WiFi – Sininen (Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu Apple iPad Air (2022) -tablettiin, joka yhdistää tehokkuuden ja tyylin! Tämä upea sininen malli tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, ja sen 256 Gt:n muisti mahdollistaa kaiken, mitä tarvitset päivittäiseen käyttöön. Olitpa sitten opiskelija, ammattilainen tai viihteen ystävä, iPad Air on täydellinen kumppanisi.

**Tuotteen tiedot:**
– **Väri:** Sininen
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Tabletissa ei ole aktivointilukkoa, joten voit käyttää sitä heti.
– **Kuntoluokka:** Grade B – Tuote on käytetty, mutta hyvässä kunnossa. Pienet käytön jäljet voivat olla näkyvissä, mutta ne eivät vaikuta laitteen toimintaan.
– **Toiminnallisuus:** Pieni vika – Tuotteessa saattaa olla pieniä toimintaongelmia, mutta se on edelleen käyttökelpoinen.
– **Pakkaus:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta.
– **Lisätiedot:** Chip/Crack – Laite saattaa sisältää pieniä naarmuja tai halkeamia, mutta tämä ei vaikuta sen toimintaan.

iPad Air (2022) on varustettu tehokkaalla suorittimella, joka takaa sulavan käyttökokemuksen, ja sen upea Retina-näyttö tarjoaa kirkasta ja tarkkaa kuvaa. Tämä malli on suunniteltu erityisesti monipuoliseen käyttöön, ja se on täydellinen partneri niin työntekoon kuin vapaa-aikaan.

Hanki oma Apple iPad Air (2022) 256GB WiFi -sininen malli nyt ja nauti huipputeknologian tuomista mahdollisuuksista! Muista, että tämä on Grade B -kuntoluokan tuote, joten se tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon edullisempaan hintaan. Tutustu laitteestasi ja vie digitaalinen elämäsi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Chip/Crack

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Air (2022) 256GB WiFi (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *