0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) 16GB WiFi T380 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Tuote: Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) 16GB WiFi T380 – Musta (Kuntoluokka – Grade AB)**

Löydä erinomainen yhdistelmä tyyliä ja toimintaa Samsung Galaxy Tab A 8.0 -tabletin avulla. Tämä musta tabletti on suunniteltu tarjoamaan sinulle laadukasta käyttökokemusta, olitpa sitten kotona, töissä tai liikematkalla.

**Tuotetiedot:**
– **Väri:** Musta
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Ei rajoituksia käytössä
– **Kuntoluokka:** Grade AB – Laadukas ulkoasu; pieniä käytön jälkiä voi olla, mutta ne eivät vaikuta käyttöön
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – Tabletti on valmis kaikkeen, mitä tarvitset
– **Pakkaus:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkistettu ja testattu laatu- ja toimivuusstandardien mukaisesti

Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) on täydellinen valinta, jos arvostat käyttömukavuutta ja monipuolisuutta. 16GB sisäistä tallennustilaa tarjoaa riittävästi tilaa tärkeille sovelluksille ja tiedostoille, ja WiFi-yhteyden ansiosta voit pysyä yhteydessä ystäviisi ja perheeseesi missä tahansa.

Tabletti soveltuu erinomaisesti elokuvien katsomiseen, kuvien selaamiseen ja sosiaalisen median seuraamiseen. Sen kevyt ja kompakti muotoilu takaa helpon kantamisen, joten voit nauttia digitaalisen sisällön maailmasta missä vain.

Älä missaa tilaisuutta hankkia tämä loistava Samsung Galaxy Tab A 8.0 -tabletti. Se on täydellinen kumppani päivittäiseen käyttöön!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) 16GB WiFi T380 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *