0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab A 9.7 LTE T555 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy Tab A 9.7 LTE T555 (Musta, Kuntoluokka – Grade BC)**

Tutustu Samsung Galaxy Tab A 9.7 LTE T555 -tablettiin, joka yhdistää tyylikkään mustan muotoilun ja erinomaisen käytettävyyden. Tämä tabletti tarjoaa sinulle joustavan tavan nauttia viihteestä, surffailla netissä tai jopa suorittaa työtehtäviä liikkeellä ollessasi.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta – ajaton ja elegantti muotoilu, joka istuu täydellisesti niin arkeen kuin juhlaan.
– **Pilvilukitus:** CloudOFF – tämä tarkoittaa, että voit käyttää laitetta ilman rajoituksia, ja se on valmis käyttöön heti.
– **Kuntoluokka:** Grade BC – tabletti on hyvässä kunnossa, ja se saattaa sisältää pienempiä käytön jälkiä, jolloin se tarjoaa erinomaisen liiketoimintamallin.
– **Toiminnallisuus:** Toimiva – laite on täysin toimintakunnossa, ja voit nauttia sen tarjoamista ominaisuuksista ilman huolta.
– **Pakkaus:** Unboxed – tämä tabletti toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on valmistettu huolellisesti, jotta saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Samsung Galaxy Tab A 9.7 LTE T555 on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja käytännöllistä tablettia. Olipa kyseessä elokuvien katselu, nettiselaaminen tai oppiminen, tämä laite on valmis vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi. Älä jää ilman tätä loistavaa mahdollisuutta hankkia laadukas tabletti edullisesti!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab A 9.7 LTE T555 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *