0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 16GB WiFi T710 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Tuotteen nimi: Samsung Galaxy Tab S2 8.0 16GB WiFi T710 (Musta)**

**Kuntoluokka: Grade AB**

Tutustu Samsung Galaxy Tab S2 8.0:aan, tyylikkääseen ja tehokkaaseen tablet- laitteeseen, joka on täydellinen kumppani päivittäiseen käyttöön. Tämä musta malli yhdistää elegantin muotoilun ja huipputeknologian, tarjoten upean käyttöelämyksen niin viihteeseen kuin työntekoon.

**Tuotteen tiedot:**
– **Väri:** Musta
– **Cloud Lock:** CloudOFF
– **Kuntoluokka:** Grade AB (Laite on hyvässä kunnossa, pienet käytön jäljet voivat olla havaittavissa.)
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva
– **Pakkaus:** Ilman alkuperäistä pakkausta (unboxed)

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 on varustettu 16 GB sisäisellä tallennustilalla, jonka avulla voit tallentaa suosikkisisältösi turvallisesti. WiFi-yhteyden ansiosta pääset helposti verkkoon, ja voit nauttia suoratoistopalveluista, verkkoselailusta ja sosiaalisesta mediasta missä ikinä oletkin.

Laite on luotu helposti kuljetettavaksi, ja sen 8 tuuman näyttö mahdollistaa terävän ja kirkkaan kuvanlaadun. Olipa kyse elokuvien katsomisesta tai asiakirjojen lukemisesta, tämä tabletti tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen missä tahansa tilanteessa.

Älä jää paitsi tästä loistavasta mahdollisuudesta hankkia Samsung Galaxy Tab S2 8.0 16GB WiFi T710! Osta omasi nyt ja vie mobiilikäyttösi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S2 8.0 16GB WiFi T710 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *