0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 32GB LTE T815 (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Samsung Galaxy Tab S2 9.7 (32GB LTE T815) – Gold – Grade AB**

Tutustu Samsung Galaxy Tab S2 9.7 -tablettiin, joka yhdistää tyylin ja käytännöllisyyden. Tämän 32 Gt:n LTE-malli (T815) on suunniteltu nykyaikaiseen elämään, tarjoten tehokasta suorituskykyä ja huipputeknistä ominaisuuksien yhdistelmää.

**Väri:** Kaunis kultasävy tuo eleganssia ja tyyliä käyttöön. Tämä tabletti on täydellinen kumppani niin työskentelyyn kuin vapaa-aikaan.

**Kuntoluokka:** Grade AB -sijainti tarkoittaa, että laitteessa on minimaalista kulumaa, joka ei vaikuta sen toimivuuteen. Se on erinomainen valinta, jos arvostat laatua ja kauniita yksityiskohtia.

**Toiminnallisuus:** Samsung Galaxy Tab S2 9.7 on täysin toimintakuntoinen. Naudi sujuvasta käytöstä ja nopeista latausajoista, jotka tekevät päivittäisistä tehtävistäsi jouhevia ja vaivattomia.

**Cloud Lock:** Tällä laitteella ei ole pilvilukkoa (CloudOFF), mikä takaa, että voit käyttää sitä täysin vapaasti ilman rajoituksia.

**Pakkaus:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mutta se on huolellisesti tarkastettu ja valmiina käyttöön.

Valitse Samsung Galaxy Tab S2 9.7 ja koe tabletin voima ja kauneus omakohtaisesti! Tämä laite on erityisesti suunniteltu niille, jotka arvostavat tehokkuutta, tyyliä ja luotettavuutta. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta!

Kuvaus

Color Gold
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S2 9.7 32GB LTE T815 (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *