0
Your Cart

Apple iPhone Xs 64GB (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade B)

**Apple iPhone Xs 64GB (Gold) – Kuntoluokka B**

Tervetuloa tutustumaan Apple iPhone Xs -malliin, joka yhdistää elegantin muotoilun ja huipputeknologian. Tämä kaunis Gold-värissä saatava älypuhelin, jossa on 64GB tallennustilaa, tarjoaa erinomaisen yhdistelmän tyyliä ja toimivuutta.

### Tuotteen ominaisuudet:

– **Väri:** Gold – Tämä upea väri tuo esiin iPhonen tyylikkään muotoilun ja on täydellinen valinta, joka herättää huomiota.

– **Cloud Lock:** CloudOFF – Voit käyttää puhelinta ilman rajoituksia, sillä iPhone on tänä päivänä valmis käyttöösi.

– **Kuntoluokka:** Grade B – Tämä tuote on käytetty, mutta silti hyvässä kunnossa. Pienet käytön jäljet tekevät siitä ainutlaatuisen.

– **Toiminnallisuus:** Minor Fault – Vaikka puhelimessa saattaa olla pieniä vikoja, se toimii edelleen loistavasti päivittäisessä käytössä.

– **Paketointi:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkistettu ja valmiina käyttöön.

– **Lisätiedot:** Discoloration – Puhelimessa on pieniä värimuutoksia, mutta ne eivät vaikuta sen toimintaan tai käyttökokemukseen.

### Yhteenveto

Apple iPhone Xs 64GB Gold (Kuntoluokka B) on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia Applen sujuvasta ekosysteemistä edullisemmalla hinnalla. Sen tyylikäs ulkonäkö ja kattavat toiminnallisuudet tekevät siitä erinomaisen päivittäiseen käyttöön. Älä missaa mahdollisuutta saada tämä huippupuhelin, joka tarjoaa laatua ja käytännöllisyyttä!

Kuvaus

Color Gold
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Discoloration

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone Xs 64GB (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *