0
Your Cart

Apple MacBook Air (13″ 2017) (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade B)

**Apple MacBook Air (13″ 2017) – Silver (Grade B)**

Tutustu tehokkaase ja tyylikkääseen Apple MacBook Air 13″ (2017) -kannettavaan, joka yhdistää eleganssin ja suorituskyvyn kompaktissa muodossa. Tämä hopeanvärinen kaunokainen on täydellinen kumppani niin opiskelijalle, ammattilaiselle kuin vapaa-ajan käyttäjälle.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Tyylikäs hopea tuo modernin ilmeen, joka sopii mihin tahansa ympäristöön.
– **Kuntoluokka:** Grade B – luokitus tarkoittaa, että laitteessa saattaa olla näkyviä käytön jälkiä, mutta se toimii erinomaisesti ja tarjoaa luotettavaa suorituskykyä.
– **Suorituskyky:** Varustettuna Intel Core i5-5350U -prosessorilla ja 8 GB RAM -muistilla, tämä kannettava käsittelee ohjelmat tehokkaasti ja sujuvasti, olipa kyseessä opiskelumateriaali, työntekoa tai viihde.
– **Tallennustila:** 256 GB SSD -levy tarjoaa nopean ja tilavan ratkaisun tiedostojen tallentamiseen ja nopeaan käynnistykseen.
– **Näyttö:** WXGA+ (1440×900) -näyttö takaa kirkkaan ja terävän kuvanlaadun, mikä on erinomainen valinta elokuvien katseluun ja käyttöön eri sovelluksissa.
– **Grafiikka:** HD Graphics 6000 -grafiikka (1.5GB shared) mahdollistaa sujuvan grafiikan toiston ja kevyemmät pelit.
– **Akun tila:** Huomioithan, että laitteessa on kulunut akku, mikä saattaa vaikuttaa akunkeston pituuteen käytön aikana.
– **Ominaisuudet:** DNK -näppäimistö mahdollistaa sujuvan kirjoittamisen, ja käyttöjärjestelmänä toimii macOS, joka tarjoaa intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen kokemuksen.

**Miksi valita Apple MacBook Air?**
Apple MacBook Air on tunnettu kestävyydestään, keveydestään ja pitkästä akunkestostaan. Tämä malli on täydellinen valinta, jos arvostat luotettavuutta ja tyyliä. Olitpa sitten kotona, kahvilassa tai matkalla, MacBook Air on valmis viemään sinut uusiin korkeuksiin.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia laadukas MacBook Air erinomaisella hintalaatusuhteella. Tervetuloa mukaan Apple-maailmaan!

Kuvaus

Color Silver
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed
CPU Laptops Core i5-5350U
RAM 8GB
Drive 256GB SSD
Battery status Worn Battery
Keyboard DNK
COA macOS
LCD Graphics array WXGA+ (1440×900)
GPU laptops HD Graphics 6000 1.5GB shared

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple MacBook Air (13″ 2017) (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *