0
Your Cart

Apple iPad 9.7″ (2017) 32GB WiFi + Cellular (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Brand New)

**Tuotetiedot: Apple iPad 9.7″ (2017) 32GB WiFi + Cellular – Silver (Kuntoluokka: Brand New)**

Tutustu Apple iPad 9.7″ (2017) -malliin, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja huipputehon. Tämä tablette on täydellinen valinta niin opiskelijalle, ammattilaiselle kuin viihteen ystävälle. iPad 9.7″ tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen 32GB:n tallennustilalla, joka riittää hyvin sovelluksille, valokuville ja muille tärkeille tiedoille.

**Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet:**

– **Väri:** Silver – elegantti ja ajaton väri, joka sopii niin henkilökohtaiseen käyttöön kuin ammattikäyttöön.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – voit aloittaa käytön heti ilman rajoituksia.
– **Ulkonäkö:** Brand New – täysin uudenveroinen laite, joka on tarkastettu ja testattu, jotta voit nauttia huipputasoisesta käyttökokemuksesta.
– **Toiminnallisuus:** Työssä – kaikki ominaisuudet toimivat moitteettomasti, joten voit luottaa laitteen suorituskykyyn.
– **Pakkaus:** Alkuperäinen laatikko – iPad toimitetaan sen alkuperäisessä pakkauksessaan, mikä tekee siitä erinomaisen lahjaidean.

Koe upea käyttökokemus Apple iPad 9.7″ -tabletilla, joka yhdistää keveyden, tehon ja monipuolisuuden. Tämä laite on täydellinen kumppani niin matkustamiseen, opiskeluun kuin viihteeseen. Älä odota enää, vaan hanki oma iPad 9.7″ (2017) ja astu App Store -maailmaan, jossa mahdollisuudet ovat rajattomat!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Brand New
Functionality Working
Boxed Original Box

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad 9.7″ (2017) 32GB WiFi + Cellular (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Brand New)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *