0
Your Cart

Apple iPad Pro 11″ (2022) 2TB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Apple iPad Pro 11″ (2022) 2TB WiFi + Cellular – Harmaa (Kuntoluokka – Grade B)**

Ota käyttöön huipputeknologian voima ja joustavuus Apple iPad Pro 11″ (2022) -tabletin avulla. Tämä upea laite on varustettu huikealla 2TB tallennustilalla, joten voit nyt säilyttää kaikki suosikkisovelluksesi, valokuvasi ja tiedostosi ilman huolia tilan loppumisesta. Harmaa väri tuo laitteellesi tyylikkään ja modernin ilmeen, joka sopii niin henkilökohtaiseen kuin ammatilliseen käyttöön.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Harmaa
– **Pilvilukitus:** CloudOFF – laite on valmis käyttöön ilman rajoituksia.
– **Ulkonäkö:** Kuntoluokka Grade B – laite voi sisältää käytön jälkiä, mutta toimii oikein ja tarjoaa erinomaisen käyttäjäkokemuksen.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – voit luottaa laitteen suorituskykyyn kaikissa käyttötarkoituksissa.
– **Pakkaus:** Unboxed – laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta sen kunto ja toiminta ovat erinomaisia.

iPad Pro 11″ yhdistää tehokkuuden ja käytettävyyden, ja sen WiFi + Cellular -yhteys takaa, että olet aina yhteydessä. Riippumatta siitä, oletko luomassa sisältöä, suoratoistamassa suosikkisarjojasi tai työskentelemässä liiketoiminnan parissa, iPad Pro suorittaa kaiken vaivattomasti.

Älä missaa mahdollisuutta hankkia tämä huipputason laite kilpailukykyiseen hintaan. Investoi Apple iPad Pro 11″ (2022) ja koe nykyaikaisen teknologian edut jokapäiväisessä elämässäsi!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 11″ (2022) 2TB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *