0
Your Cart

Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 2TB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A+)

### Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 2TB WiFi + Cellular – Grey (Grade A+)

Tutustu Apple iPad Pro 12.9″ (2021) -malliin, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä mäntymäinen laite on täydellinen kumppani niin luovaan työhön kuin viihteeseenkin. Sen kaunis, harmaa väri tuo tyylikkään säväyksen arkeesi.

**Tehokkuus ja tallennustila**
Varustettuna huikealla 2TB tallennustilalla, iPad Pro mahdollistaa suurten tiedostojen käsittelyn, monimutkaisten projektien toteuttamisen ja rajattoman viihteen. Olitpa sitten valokuvaaja, videoeditori tai opiskelija, tämä tabletti vastaa kaikkiin tarpeisiisi.

**Laadukas kunto**
Tämä yksilö on luokiteltu Grade A+:ksi, mikä tarkoittaa, että se on erittäin hyvässä kunnossa, ilman näkyviä käytön aiheuttamia vaurioita. Korkea laatu takaa, että saat käyttöönsä lähes uudenveroiset laitteet.

**Täydennävä ominaisuus: Cloud Lock**
Laite on välitön käyttöönottovalmis, koska Cloud Lock -tila on poistettu (CloudOFF). Voit siis aloittaa käytön heti ilman lisävaatimuksia.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Harmaa
– **Tallennustila:** 2TB
– **Liitettävyys:** WiFi + Cellular
– **Kunto:** Grade A+
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva
– **Pakkaus:** Alkuperäinen laatikko

Älä jää paitsi tästä huipputehokkaasta tabletista, joka vie tuottavuutesi ja luovasi täysin uusille tasoille. Apple iPad Pro 12.9″ (2021) jemmaa itsessään kaikkea mitä olet koskaan toivonut yhdeltä laitteelta!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Original Box

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 2TB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *