0
Your Cart

Apple iPad Pro 9.7″ (2016) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen kuvaus: Apple iPad Pro 9.7″ (2016) 128GB WiFi + Cellular – Gold (Kuntoluokka – Grade A)**

Astuko digitaaliseen maailmaan tyylillä ja tehokkuudella Apple iPad Pro 9.7″ (2016) -tabletilla! Tämä huipputeknologialla varustettu laite yhdistää kekseliään muotoilun ja huippuluokan suorituskyvyn, tehden siitä erinomaisen valinnan niin työntekoon kuin viihteeseen.

**Tuotteen tiedot:**
– **Väri:** Gold – elegantti kultasävy tuo tyyliä esiin missä tahansa ympäristössä.
– **Tallennustila:** 128GB – riittävästi tilaa kaikkiin sovelluksiisi, valokuviisi, videoihisi ja muihin tärkeisiin tiedostoihisi.
– **Yhteydet:** WiFi + Cellular – pysy yhteydessä missä tahansa, olitpa kotona tai liikkeellä.
– **Kuntoluokka:** Grade A – tätä iPadia on käytetty vain vähän, ja se on priimaluokkaa. Laite on hyvässä kunnossa ja näyttää lähes uutena.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – voit käyttää tätä laitetta ilman huolia aiemmista käyttäjistä.
– **Ulkonäkö:** Grade A – kauniisti säilytetty pinta ja huolellisesti hoidettu.

**Toiminnot:**
Kaikki toiminnot toimivat moitteettomasti, ja iPad Pro 9.7″ tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen. Sen nopea ja tehokas suorittimella varustettu laite takaa sujuvan käytön kaikissa sovelluksissa, olipa kyseessä dokumenttien muokkaus, videokuvauksen hallinta tai pelien pelaaminen.

**Pakkaus:** Tuote on ilman alkuperäistä pakkausta, mutta sen laadukkaasta rakenteesta ja tilavuudesta riippumatta se tuo mukanaan kaiken tarvittavan työntekoon ja viihteeseen.

Tutustu Apple iPad Pro 9.7” (2016) -tablettiin ja vie digitaalinen elämäsi uudelle tasolle! Täydellinen valinta, jos arvostat laatua, tyyliä ja käytettävyyttä. Tee päivästäsi parempi ja hanki oma iPad Pro nyt!

Kuvaus

Color Gold
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 9.7″ (2016) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *