0
Your Cart

Apple iPhone 12 64GB (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuoteteksti: Apple iPhone 12 64GB (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade A)**

Tutustu Apple iPhone 12:een, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun! Tämä väri – valkoisena – tuo esiin laitteen elegantin ulkoasun ja tekee siitä täydellisen valinnan niin arkeen kuin juhlaan.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Valkoinen
– **Kuntoluokka:** Grade A – Tämä laite on erittäin hyvässä kunnossa, sillä sen ulkonäkö on lähes virheetön, joten voit nauttia laadukkaasta käytetystä puhelimesta ilman huolia.
– **Toimivuus:** Laite on täysin toimiva ja se toimii moitteettomasti. Käytön aikana et tule huomaamaan mitään ongelmia, joten voit luottaa sen sujuvaan käyttöön.
– **Pilvilukitus:** CloudOFF – Voit aloittaa puhelimen käytön heti ilman turhia rajoituksia.
– **Paketti:** Unboxed – Laite myydään ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja valmisteltu uusiin seikkailuihin.

iPhone 12:lla saat nauttia huippuluokan ominaisuuksista, kuten tehokkaasta A14 Bionic -sirusta, joka takaa nopean suorituskyvyn ja upean grafiikan. Eristäytyäksesi nykypäivän vaatimuksista, iPhone 12 tarjoaa kestävän akun ja erinomaisen kamerajärjestelmän, jonka avulla voit tallentaa unohtumattomia hetkiä elävästi.

Älä jätä väliin tätä tilaisuutta hankkia laatusmartphone edullisesti! Anna itsellesi tai läheisellesi lahjaksi Apple iPhone 12 -laadukas ja tyylikäs valinta, joka ei petä. Osta nyt ja vie puhelinaikasi uusiin korkeuksiin!

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 12 64GB (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *