0
Your Cart

Apple MacBook Pro (13″ 2020, 2 TBT3) (Väri – Space Gray) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Apple MacBook Pro (13″, 2020, 2 TBT3) – Space Gray (Kuntoluokka: Grade C+)**

Tutustu Apple MacBook Prohon, joka yhdistää tehokkuuden ja tyylin kompaktissa koossa. Tämä 13 tuuman mallin kannettava on varustettu voimakkaalla Intel Core i5-8257U -prosessorilla, joka takaa sulavan toiminnan niin päivittäisissä tehtävissä kuin vaativammissakin sovelluksissa.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Space Gray – Tyylikäs ja ajaton väri, joka sopii moneen eri ympäristöön.
– **Kuntoluokka:** Grade C+ – Tämä yksilö voi näyttää käytön jälkiä, mutta se toimii moitteettomasti ja on valmis palvelemaan sinua luotettavasti.
– **Suorituskyky:** 16GB RAM-muistia ja 256GB SSD-tallennustilaa tarjoavat riittävästi tehoa ja tilaa kaikille tärkeille tiedostoillesi.
– **Näyttö:** Retina-näyttö takaa upean kuvaparon ja erinomaisen väritoiston, joka tekee visuaalisista sisällöistä entistäkin vaikuttavampia.
– **Graafinen suorituskyky:** Iris Plus 645 -näytönohjain mahdollistaa sujuvan grafiikan käsittelyn, olipa kyseessä videoeditointi tai pelien pelaaminen.
– **Akku:** Laite jakaa virran hyvin, ja akku maksaa, jotta voit työskennellä tehokkaasti keskeytyksettä. Akku on käynyt 501-750 latauskierrosta.
– **Käyttöjärjestelmä:** Tähän koneeseen on asennettu macOS, joten pääset nauttimaan Applen ekosysteemin parhaista puolista heti paketista avattaessa.

**Mikä tekee tästä MacBook Prosta erityisen?**
Tämä MacBook Pro on täydellinen valinta opiskelijalle, etätyöläiselle tai jokaiselle, joka tarvitsee luotettavan ja tehokkaan työkalun. Sen kompaktin koon ansiosta se on helppo kuljettaa mukana minne tahansa, ja sen tyylikäs design tekee siitä todellisen katseenvangitsijan.

**Pakkaus:**
Tuote tulee alkuperäisessä laatikossaan, joka tekee siitä erinomaisen lahjavalinnan tai turvallisen säilytysratkaisun.

Hanki tämä Apple MacBook Pro nyt ja vie käyttösi uudelle tasolle tehokkuuden, tyylin ja luotettavuuden avulla!

Kuvaus

Color Space Gray
Appearance Grade C+
Functionality Working
Boxed Original Box
CPU Laptops Core i5-8257U
RAM 16GB
Drive 256GB SSD
Battery status Holds Charge
Keyboard INT
COA macOS
LCD Graphics array Retina
GPU laptops Iris Plus 645
Battery cycles 501-750

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple MacBook Pro (13″ 2020, 2 TBT3) (Väri – Space Gray) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *