0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab A7 10.4 64GB WiFi T500 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade BC)

### Tuoteteksti: Samsung Galaxy Tab A7 10.4 64GB WiFi T500 (Väri – Grey, Kuntoluokka – Grade BC)

**Koe tehokkuuden ja tyylin yhdistelmä Samsung Galaxy Tab A7:llä!** Tämä erinomainen tabletti tarjoaa sinulle 10.4 tuuman suuren näytön ja 64 Gt tallennustilaa, joten voit nauttia suosikkisisällöstäsi missä vain ja milloin vain.

**Väri:** Kauniin harmaa (Grey) väri tuo eleganssia ja modernia ilmettä laitteellesi.

**Kuntoluokka – Grade BC:** Tämä laite on kunnoltaan Grade BC, joten se voi sisältää pienempiä käytön jälkiä, mutta toimii täydellisesti. Se on erinomainen valinta, jos etsit edullista ja toimivaa ratkaisua.

**Toimivuus:** Tabletti on täysin toimintakunnossa, joten voit luottaa sen suorituskykyyn työssä tai viihteessä. Olitpa sitten katsomassa elokuvia, pelaamassa pelejä tai työskentelemässä, Galaxy Tab A7 vastaa kaikkiin tarpeisiisi.

**Cloud Lock:** Laitteessa ei ole Cloud Lockia (CloudOFF), joten voit helposti liittää sen omaan Samsung-tiliisi ja aloittaa käytön heti.

**Pakkaus:** Tällä tuotteella ei ole alkuperäistä pakkauksia (Unboxed), mutta se ei vaikuta lainkaan laitteen laatuun tai toimivuuteen.

Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta hankkia Samsung Galaxy Tab A7 10.4 64GB WiFi T500 harmaana. Osta nyt ja anna teknologian kuljettaa sinut uusiin ulottuvuuksiin!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab A7 10.4 64GB WiFi T500 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *