0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Fold4 5G 1TB F936B DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Samsung Galaxy Z Fold4 5G 1TB F936B DS (Väri: Grey) – Grade A+**

Tutustu Samsung Galaxy Z Fold4 5G -puhelimeen, joka edustaa huipputeknologiaa ja innovatiivista muotoilua. Tämä puhelin on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat sekä tyylikkyyttä että suorituskykyä.

**Väri:** Harmaa
Elegantti harmaa väritys tuo esiin puhelimen modernin estetiikan ja tekee siitä erinomaisen kumppanin minkä tahansa tyylin rinnalle.

**Kuntoluokka:** Grade A+
Puhelin on luokiteltu kuntoluokkaan A+, mikä tarkoittaa, että se on erinomaisessa kunnossa eikä siinä ole käytön jälkiä tai naarmuja. Korkea laatustandardi takaa, että saat käyttöönsi luotettavan ja näyttävän laitteen.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Laite on täysin vapaa Cloud Lockista, mikä mahdollistaa sujuvan käytön ilman lisäjärjestelyjä. Voit aloittaa puhelimen käytön välittömästi.

**Toiminnallisuus:** Toimiva
Samsung Galaxy Z Fold4 5G on täydellisesti toimiva, joten voit luottaa sen kestävyuteen ja suorituskykyyn kaikissa tehtävissäsi.

**Pakkaus:** Alkuperäinen laatikko
Saat puhelimen alkuperäisessä laatikossaan, mikä tekee siitä myös erinomaisen vaihtoehdon lahjaksi tai oman kokoelmasi täydennykseksi.

Älä jää paitsi tästä huipputason älypuhelimesta, joka yhdistää tyylin, tehokkuuden ja monipuolisuuden! Tilaa oma Samsung Galaxy Z Fold4 5G 1TB (Väri: Grey) -puhelimesi tänään ja astu tulevaisuuteen!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Original Box

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Fold4 5G 1TB F936B DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *