0
Your Cart

Apple iPhone 14 256GB (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen kuvaus: Apple iPhone 14 256GB – Purple (Kuntoluokka – Grade A)**

Tutustu huipputeknologian maailmaan Apple iPhone 14:llä, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja vaikuttavan suorituskyvyn. Tämä upea Purple-värinen malli, jossa on tilava 256GB tallennustila, on täydellinen valinta niin päivittäiseen käyttöön kuin monipuolisiin viihdetarpeisiin.

**Kuntoluokka: Grade A**
Puhelin on hyvässä kunnossa, ja sen ulkonäkö on huolellisesti tarkastettu. Grade A -kuntoluokka tarkoittaa, että laite voi sisältää vain vähäisiä käytön jälkiä, ja se näyttää edelleen upealta.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Voit käyttää iPhoneasi ilman rajoituksia, sillä laitteessa ei ole aktiivista Cloud Lock -lukitusta. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa käytön heti ja siirtää tietosi vaivattomasti.

**Toimivuus:** Working
Laite on täysin toimintakunnossa, ja sen kaikki toiminnot, kuten kamera, näyttö ja ohjelmistot, toimivat moitteettomasti.

**Pakkaus:** Unboxed
Iphone toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on valmiina käyttöön ja siinä on kaikki tarvittavat toiminnot.

Valitse Apple iPhone 14 256GB Purple (Kuntoluokka – Grade A) ja nauti huippuluokan älypuhelin kokemuksesta, joka yhdistää tyylin, tehokkuuden ja luotettavuuden!

Kuvaus

Color Purple
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 14 256GB (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *