0
Your Cart

Apple iPhone 14 256GB (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuoteteksti: Apple iPhone 14 256GB (Väri – Red, Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Apple iPhone 14 -mallin upeaan punaisen väriseen versioon, jossa on 256 GB tallennustilaa! Tämä älypuhelin yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään designin, tarjoten erinomaisen käyttökokemuksen jokaiselle käyttäjälle.

**Tuotteen ominaisuudet:**
– **Väri:** Punainen – rohkea ja energinen valinta, joka erottuu joukosta.
– **Tallennustila:** 256 GB – riittävästi tilaa kaikille tiedostoillesi, kuvillesi ja sovelluksillesi.
– **Kuntoluokka:** Grade C – Puhelimessa on näkyviä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva ja siinä on varmasti elämää jäljellä!
– **Cloud Lock:** CloudOFF – tämä vakuuttaa sinut siitä, että laite on valmis käyttöön ilman lisähaasteita.
– **Ulkonäkö:** Huomioi, että Grade C -luokitus tarkoittaa, että puhelimessa voi olla naarmuja ja muita käytön jälkiä, mutta se on täydellinen valinta, jos arvostat toimivuutta esteettisyyden ylle.
– **Toimivuus:** 100% toimiva – malli on huolellisesti testattu ja toimii moitteettomasti, joten voit luottaa sen suorituskykyyn päivittäisessä käytössä.
– **Pakkaus:** Unboxed – puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkistettu ja hyvässä kunnossa.

Apple iPhone 14 yhdistää alan viimeisimmät innovaatiot ja vakaan suorituskyvyn. Tämä on upea vaihtoehto edulliseen hintaan, ja se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kokea iPhone-maailma ilman suurta investointia. Älä missaa tätä tilaisuutta, hanki oma punainen iPhone 14 nyt ja nauti sen ainutlaatuisista ominaisuuksista!

Kuvaus

Color Red
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 14 256GB (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *