0
Your Cart

Apple iPhone SE (2022) 128GB (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotetiedot: Apple iPhone SE (2022) 128GB – Punainen (Kuntoluokka – Grade B)**

Ota käyttöön huipputeknologia ja tyylikkyys Apple iPhone SE (2022) -mallilla. Tämä kompakti älypuhelin yhdistää tehoja ja käytännöllisyyttä, ja se on täydellinen valinta jokapäiväiseen käyttöön.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Punainen – Tyylikäs ja erottuva väri, joka tuo persoonallisuutta puhelimeesi.
– **Tallennuskapasiteetti:** 128GB – Riittävästi tilaa kaikille valokuvillesi, sovelluksillesi ja muille tärkeille tiedostoillesi.
– **Kuntoluokka:** Grade B – Puhelimessa voi olla pieniä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva ja tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen.
– **Toimivuus:** Toimiva – Kaikki toiminnot ovat kunnossa, ja voit nauttia sujuvasta käyttökokemuksesta ilman huolia.
– **Pakattu:** Unboxed – Tuote tulee ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkistettu ja testattu laadun varmistamiseksi.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Puhelin ei ole sidottu aikaisempaan Apple ID:hen, joten voit helposti kirjautua omalla tililläsi.

Tämä iPhone SE (2022) yhdistää klassisen muotoilun ja modernit toiminnot, kuten tehokkaan A15 Bionic -sirun, minimaalisen kehykset ja huippulaadukkaat kamerat. Se on täydellinen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa älypuhelinta, joka mahtuu taskuun ja tarjoaa huikeita ominaisuuksia.

Älä jää paitsi tilaisuudesta hankkia tämä erinomainen laite! Hanki Apple iPhone SE (2022) 128GB punaisena jo tänään, ja astu nykyaikaiseen mobiilimaailmaan.

Kuvaus

Color Red
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone SE (2022) 128GB (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *