0
Your Cart

Samsung Galaxy S22 5G 256GB S901B DS (Väri – Pink) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy S22 5G 256GB S901B DS – Pink (Kuntoluokka – Grade A)**

Tutustu upeaan Samsung Galaxy S22 5G:een, joka yhdistää huipputeknologian tyylikkääseen muotoiluun. Tämä kaunis pinkki älypuhelin on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja esteettisyyttä samassa paketissa.

**Ominaisuudet:**

– **Väri**: Loistava pinkki antaa puhelimelle erottuvan ilmeen ja tekee siitä todellisen katseenvangitsijan.
– **Tallennustila**: Huikeat 256 GB tarjoaa runsaasti tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille, joten voit tallentaa kaikki tärkeät muistosi ilman huolia tilan loppumisesta.
– **Kuntoluokka**: Grade A -kuntoluokka takaa, että puhelin on erinomaisessa kunnossa. Se on käytännössä kuin uusi, vain muutamia pieniä käytön jälkiä, mutta täysin toimiva.
– **Toiminnallisuus**: Laitteet ovat täysin toimintakunnossa, joten voit nauttia kaikista sen upeista ominaisuuksista ilman huolia.
– **Cloud Lock**: CloudOFF -asetus takaa, että voit asettaa puhelimen heti omaksesi ilman ylimääräisiä esteitä.
– **Pakkaus**: Tuote toimitetaan unboxed-versiona, joten voit aloittaa käytön heti ilman ylimääräisten pakkausten vaivannäköä.

Älä jää paitsi tämän kauniin ja tehokkaan Samsung Galaxy S22 5G:n tarjoamista mahdollisuuksista. Olipa käyttösi sitten sosiaalinen media, valokuvaus tai pelit, tämä puhelin on suunniteltu vastaamaan kaikenkokoisiin tarpeisiisi. Hankkiudu omaasi ja vie teknologiataitosi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Pink
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S22 5G 256GB S901B DS (Väri – Pink) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *