0
Your Cart

Samsung Galaxy S23 Plus 5G 256GB S916B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)

### Samsung Galaxy S23 Plus 5G 256GB S916B DS – Musta (Kuntoluokka – Grade A)

Tutustu Samsung Galaxy S23 Plus 5G -puhelimen huipputeknologiaan ja tyylikkääseen muotoiluun. Tämä tehokas älypuhelin yhdistää huipputason suorituskyvyn ja elegantin designin, tehden siitä täydellisen valinnan niin sosiaaliseen mediaan, viihteeseen kuin päivittäisiin tarpeisiin.

#### Tuotteen tiedot:

– **Väri:** Musta – Tyylikäs ja ajaton väri, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Puhelin on täysin avattu ja valmis käyttöösi ilman rajoitteita.
– **Kuntoluokka:** Grade A – Puhelin on käytetty, mutta siinä ei ole näkyviä naarmuja tai kolhuja, ja se on loistokunnossa.
– **Toiminnallisuus:** Toimiva – Kaikki toiminnot toimivat moitteettomasti, joten voit nauttia sujuvasta käyttökokemuksesta.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tämä tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on testattu ja tarkistettu laadun varmistamiseksi.

Samsung Galaxy S23 Plus 5G:ssa yhdistyy huipputehokas suorittimen, jonka ansiosta voit suorittaa monia tehtäviä yhtä aikaa ilman hidastelua. Suuri 256GB tallennustila tarjoaa runsaasti tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille. Sen upea näyttö takaa elokuvamaisen katseluelämyksen, ja tehokas kamera mahdollistaa unohtumattomien hetkien tallentamisen.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia huippuluokan älypuhelin erinomaisella kuntoluokalla. Hanki Samsung Galaxy S23 Plus 5G ja vie älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S23 Plus 5G 256GB S916B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *