0
Your Cart

Apple iPad 10.2″ (2020) 32GB WiFi (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade C)

**Apple iPad 10.2″ (2020) 32GB WiFi – Gold (Grade C)**

Tutustu upeaan Apple iPadiin, joka yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden. Tämä iPad 10.2″ (2020) on varustettu 32GB tallennustilalla ja WiFi-yhteyksillä, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin niin opiskeluun, työskentelyyn kuin viihteeseenkin.

**Väri:** Kaunis kultasävy tuo eleganssia ja tyyliä mihin tahansa tilanteeseen.

**Kuntoluokka:** Grade C tarkoittaa, että laite on käytetty ja siinä on joitain esteettisiä vikoja, mutta se toimii edelleen moitteettomasti. Laadukas rakenne takaa pitkän käyttöiän, vaikka ulkonäkö ei ole täysin uudenveroinen.

**Toiminnallisuus:** Huomioithan, että laitteessa on pieni vika, mutta se ei vaikuta sen perustoimintoihin. Voit nauttia iPadin käytöstä ongelmitta, vaikka se onkin saanut aikaisemmin hieman kulumaa.

**Akku:** Laite saattaa kokea vähäistä akkuakun suorituskyvyn heikkenemistä, joten suosittelemme kevyempää käyttöä, mikäli laitteen akkuvaraus on alhaalla.

**Paketti:** Tämä iPad toimitetaan unboxed-tilassa, ilman alkuperäispakkauksia. Hinta-ala voidaan kaikin keinoin pitää edullisempana ilman ylimääräisiä kuluja.

Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta hankkia itsellesi laadukas ja käytännöllinen iPad, joka tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen. Olitpa sitten opiskelija, ammattilainen tai viihteen ystävä, tämä iPad on loistava valinta käyttöön arjessa!

Kuvaus

Color Gold
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Reduced Battery Performance

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad 10.2″ (2020) 32GB WiFi (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *