0
Your Cart

Apple iPhone 11 64GB (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotteen nimi:** Apple iPhone 11 64GB (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade B)

Tutustu Apple iPhone 11:een, joka yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden huipputehokkaasti. Tämä upea punainen älypuhelin tarjoaa enemmän kuin vain näyttävän ulkonäön – se on myös täynnä huipputeknologisia ominaisuuksia, jotka tekevät päivittäisestä käytöstä sujuvampaa ja hauskempaa.

**Käytännöllinen ja kestävä valinta**
IPhone 11 on saanut Grade B -kuntoluokituksen, mikä tarkoittaa, että laite on ehjä ja toimii moitteetta, mutta siinä voi olla pieniä käytön jälkiä. Huolimatta tästä, laite takaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyden, joten voit nauttia siitä ilman huolia.

**Kauniisti muotoiltu punainen väri**
IPhone 11:n rohkea punainen väri ei ole vain katseenvangitsija, vaan se symboloi myös vastuullisuutta, sillä jokaisesta tästä väri-mallista myydystä puhelimesta ohjataan osa tuotoista hyväntekeväisyyteen. 64GB tallennustilalla varustettuna, sinulla on runsaasti tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille.

**Toiminnallisuus ilman rajoja**
Laite on täysin toimiva, ja sen Cloud Lock on poistettu, joten voit käyttää puhelinta ilman rajoituksia. Tämä on täydellinen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa älypuhelinta kohtuuhintaan.

**Tuote sisältää:**
– Apple iPhone 11 64GB (punainen)
– Unboxed (ilman alkuperäistä pakkausta)

Hanki nyt Apple iPhone 11 – älypuhelin, joka yhdistää tyylin, laadun ja käytännöllisyyden. Tee jokaisesta päivästäsi parempi tämän luotettavan kumppanin avulla!

Kuvaus

Color Red
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 11 64GB (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *