0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB LTE P619 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)

**Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB LTE P619 – Harmaa (Kuntoluokka – Grade A)**

Tutustu Samsung Galaxy Tab S6 Liteen (2022), joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä tehokas tabletti on varustettu 64GB:n tallennustilalla ja LTE-yhteydellä, joten voit nauttia nopeasta internetyhteydestä missä tahansa oletkin. Harmaa väri tuo laitteen nykyaikaiseen ja eleganttiin ulkoasuun lisää tyyliä ja hienostuneisuutta.

### Tuotteen ominaisuudet:
– **Väri:** Harmaa
– **Pilvilukko:** CloudOFF
– **Ulkonäkö:** Kuntoluokka Grade A – laite on erinomaisessa kunnossa, ja siinä saattaa olla vain vähäisiä käyttösakkoja.
– **Toimivuus:** Toimii täydellisesti, kaikki ominaisuudet ovat käytettävissä.
– **Pakkaus:** Unboxed – tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta kaikki lisävarusteet ja ohjeet ovat mukana.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite on täydellinen kumppani niin työskentelyyn kuin viihteeseenkin. Sen 10,4 tuuman näyttö takaa elävän katselukokemuksen, ja tehokas suorituskyky mahdollistaa monen tehtävän samanaikaisen suorittamisen vaivattomasti.

Olitpa sitten opiskelija, ammattilainen tai viihteen ystävä, Galaxy Tab S6 Lite (2022) on luotettava valinta, joka reagoi tarpeisiisi. Älä jää paitsi tästä erinomaisesta tuotteesta – tilaa omasi nyt ja koe modernin teknologian etuja!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB LTE P619 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *