0
Your Cart

Apple iPhone XR 64GB (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade A)

### Apple iPhone XR 64GB – Valkoinen (Kuntoluokka – Grade A)

Tutustu Apple iPhone XR:ään, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä puhelin tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen ja on täydellinen kumppani päivittäiseen elämääsi.

#### Tuotteen tiedot:
– **Väri:** Valkoinen
– **Tallennus:** 64GB
– **Kuntoluokka:** Grade A
– **Pilvilukitus:** CloudOFF
– **Toimintakunto:** Täysin toimiva
– **Pakkauksen status:** Unboxed

#### Tuotteen ominaisuudet:
iPhone XR:n kirkas 6.1 tuuman Liquid Retina -näyttö herättää värit eloon ja mahdollistaa upeiden kuvien ja videoiden nauttimisen. Integroitu A12 Bionic -siru tarjoaa huipputason suorituskyvyn, joka toimii sujuvasti niin pelatessasi kuin sovelluksia käyttäessäsi.

Grade A -kuntoluokka tarkoittaa, että laite on erittäin hyvässä kunnossa, mahdollisesti vain vähäisiä käytön jälkiä. Tällä iPhone XR:llä voit luottaa sen luotettavuuteen ja kestävyyteen ilman huolta.

**Pilvilukitus on poistettu (CloudOFF),** joten voit helposti asettaa puhelimen omaksesi ja alkaa nauttia sen tarjoamista mahdollisuuksista heti käyttöönottovaiheessa.

Vaikka tämä laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkauksen, sen sisältä löytyy silti kaikki oleellinen, jotta voit aloittaa sen käytön heti.

Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta – hanki itsellesi Apple iPhone XR 64GB valkoisena ja nauti modernista yhteydenpidosta tyylillä!

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone XR 64GB (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *