0
Your Cart

Xiaomi Poco F5 Pro 5G 512GB DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen Nimi:** Xiaomi Poco F5 Pro 5G 512GB DS – Valkoinen (Kuntoluokka: Grade A)

**Tuotteen Kuvaus:**

Tutustu Xiaomi Poco F5 Pro 5G:een, jossa yhdistyvät huipputeknologia ja tyylikkään moderni muotoilu. Tämä elegantti valkoinen älypuhelin tarjoaa erinomaiset ominaisuudet ja suorituskyvyn, joka täyttää nykyaikaisen käyttäjän vaatimukset.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Valkoinen – puhelimen puhdas ja ajaton väri tuo esiin sen tyylikkyyden ja tekee siitä helposti yhdistelevän kaikenlaisten asusteiden kanssa.
– **Muistikapasiteetti:** 512GB – suuri tallennustila tarjoaa riittävästi tilaa kaikille valokuvillesi, videoillesi ja suosikkisovelluksillesi.
– **5G-yhteys:** Valmiina tulevaisuuteen – nauti huippunopeista internetyhteyksistä ja saumattomasta suoratoistosta kaikkialla.
– **Kuntoluokka:** Grade A – puhelin on erinomaisessa kunnossa, mikä takaa, että se toimii moitteettomasti ja näyttää hyvältä.

**Lisätiedot:**

– **Cloud Lock:** CloudOFF – laitteen käytössä ei ole häiriöitä, mikä tarkoittaa, että voit aloittaa sen käytön heti ilman ylimääräisiä toimenpiteitä.
– **Ulkonäkö:** Grade A – koska laite on käytetty, siinä saattaa olla vähäisiä käytön jälkiä, mutta se on edelleen erinomaisessa kunnossa ja valmiina ensi askeleelleen käyttäjänä.
– **Toimivuus:** Täysin toimiva – kaikki toiminnot ovat kunnossa, joten voit luottaa puhelimen sujuvaan käyttöön päivittäisessä elämässäsi.
– **Paketti:** Unboxed – puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on valmistajan laadunvalvonnan läpäissyt ja valmistettu kestäväksi.

Xiaomi Poco F5 Pro 5G on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat teknologiaa, tehokkuutta ja tyylikkyyttä samassa paketissa. Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta, vaan hanki oma Poco F5 Pro ja nosta älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Poco F5 Pro 5G 512GB DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *