0
Your Cart

Xiaomi Redmi 10 5G 128GB DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Tuotteen kuvaus: Xiaomi Redmi 10 5G 128GB DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade AB)**

Tutustu Xiaomi Redmi 10 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä malli on varustettu 128 GB sisäisellä tallennustilalla, joten voit hyödyntää kaikkia suosikkisovelluksiasi ja tallentaa tärkeitä valokuvia ja videoita ilman huolta tilan loppumisesta.

**Väri:** Tyylikäs harmaa (Grey) – täydellinen yhdistelmä modernia ilmettä ja käytännöllisyyttä.

**Kuntoluokka:** Grade AB – Tämä tarkoittaa, että puhelimessa on pieniä käytön jälkiä, mutta se on erinomainen toimintakunnoltaan. Se on ollut tarkasti testattu ja kaikki sen toiminnot ovat kunnossa.

**Cloud Lock:** Cloud Lock -tila on poistettu (CloudOFF), joten voit aktivoida puhelimen ilman lisäesteitä ja aloittaa käyttämisen heti.

**Toiminnallisuus:** Puhelin on täysin toimiva ja valmis kaikkiin päivittäisiin haasteisiin. Olitpa sitten sosiaalisessa mediassa, pelaamassa pelejä tai työskentelemässä, Xiaomi Redmi 10 5G vastaa tarpeitasi.

**Pakkaus:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mutta se on huolellisesti tarkistettu ja pakattu turvallisesti toimitusta varten.

Valitse Xiaomi Redmi 10 5G 128GB DS ja nauti modernista teknologiasta, joka on tehnyt älypuhelimista erottamattoman osan päivittäistä elämää. Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta hankkia luotettava ja tyylikäs älypuhelin!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Redmi 10 5G 128GB DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *