0
Your Cart

Xiaomi Redmi Note 10S 64GB DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Tuotetiedot: Xiaomi Redmi Note 10S 64GB DS (Väri – Blue) – Kuntoluokka: Grade AB**

Tutustu Xiaomi Redmi Note 10S -älypuhelimeen, joka yhdistää tyylin ja ominaisuudet erinomaisella tavalla. Tämä malli, saatavilla kauniissa sinisessä värissä, on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat sekä esteettisyyttä että suorituskykyä.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Syvä sininen, joka tuo esiin puhelimen modernin ja elegantin muotoilun.

– **Cloud Lock:** Tämä laite on valmistettu ilman pilvilukkoa (CloudOFF), mikä tarkoittaa, että voit nauttia puhelimen käytöstä ilman rajoituksia ja lisätarkistuksia.

– **Ulkonäkö:** Grade AB -kuntoluokka takaa, että puhelin on hyvässä kunnossa, vaikka se onkin käytetty. Pintakosketuksissa voi olla pieniä käytön jälkiä, mutta ne eivät vaikuta toimintaan.

– **Toimivuus:** Puhelin on täysin toimintakunnossa, joten voit luottaa sen sujuvaan käyttöön kaikissa päivittäisissä tehtävissä.

– **Pakattu:** Tämä malli toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mutta se on varustettu kaikilla tärkeillä ominaisuuksilla ja valmiita käyttöön.

Xiaomi Redmi Note 10S -älypuhelin on varustettu huippuluokan ominaisuuksilla, mukaan lukien tehokas prosessori ja monipuolinen kamera. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niin sosiaalisen median päivityksiin kuin valokuvien ottamiseen. Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta hankkia laadukas ja tyylikäs älypuhelin!

Osta nyt ja nauti huippuluokan älypuhelin kokemuksesta ilman kompromisseja!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Redmi Note 10S 64GB DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *