0
Your Cart

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB DS (Mustana, Kuntoluokka – Grade AB)**

Tutustu Xiaomi Redmi Note 11 Pro -älypuhelimeen, jossa yhdistyvät huipputeknologia ja tyylikäs muotoilu. Tämä musta kaunotar on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat tehokkuutta ja esteettisyyttä.

**Miksi valita Xiaomi Redmi Note 11 Pro?**

– **Väri: Musta** – Tyylikäs ja classy, musta väri tuo lisäarvoa puhelimen ulkonäölle ja istuu täydellisesti jokaiseen ympäristöön.
– **Tilaa tallennukselle: 128GB** – Riittävästi tilaa kaikille tärkeille tiedoillesi, sovelluksillesi ja mediasisällöillesi.
– **Kuntoluokka: Grade AB** – Tämä laite on hyvässä kunnossa, joten voit nauttia älypuhelimesta ilman huolia. Pienet käytön jäljet ovat mahdollisia, mutta eivät vaikuta puhelimen toimintaan tai ulkonäköön.
– **Cloud Lock: CloudOFF** – Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa käyttämään puhelinta heti ilman esteitä. Ei pilvilukitusta, vain suoraa käyttöä.
– **Toiminnallisuus: Toimiva** – Xiaomi Redmi Note 11 Pro:si kaikki toiminnot ovat täysin kunnossa, joten voit luottaa siihen päivittäisessä käytössä.

**Muut tiedot:**
– **Pakattu: Avoin** – Tämä tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta kaikki tärkeät tarvikkeet ovat mukana. Voit aloittaa puhelimen käytön heti!

Xiaomi Redmi Note 11 Pro on täydellinen valinta niin päivittäiseen käyttöön kuin sosiaalisen median päivityksiin ja pelaamiseen. Sen tehokas prosessori ja laadukas näyttö takaavat, että voit nauttia sulavasta ja nopeasta käyttökokemuksesta.

Älä jää vaille tätä upeaa puhelinta! Lisää Xiaomi Redmi Note 11 Pro ostoskoriisi ja vie älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *