0
Your Cart

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB G988B DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB G988B DS – Harmaa (Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu Samsung Galaxy S20 Ultra 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun. Tämä tehokas laite on varustettu 128 Gt:n muistilla, joka tarjoaa runsaasti tilaa valokuville, sovelluksille ja muulle sisällölle. Harmaa väri tuo puhelimelle tyylikkyyttä ja modernia ilmettä, joka sopii niin arkikäyttöön kuin erityisiin tilaisuuksiinkin.

**Kuntoluokka:** Grade B tarkoittaa, että puhelimessa saattaa olla pieniä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva. Kunnioitamme ympäristöä, ja siksi tämä laite on loistava vaihtoehto kestävämpään kuluttamiseen. Laite on ”Unboxed”, joten se toimitetaan ilman alkuperäistä pakkauksiaan.

**Toimivuus:** Puhelimen yleinen toiminta on erinomaista, mutta siinä saattaa olla pieniä vikoja. Nämä eivät kuitenkaan vaikuta laitteen päivittäiseen käyttöön, ja voit nauttia kaikista muistakin S20 Ultran ominaisuuksista, kuten upeasta kamerasta, näyttävästä AMOLED-näytöstä ja huipputehokkaasta suorittimesta.

**Lisätietoja:** Puhelimessa ei ole pilvirajoituksia (CloudOFF), joten voit aloittaa sen käytön heti ilman lisäasetusten vaivannäköä. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät tehokasta ja luotettavaa älypuhelinta edullisesti.

Valitse Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB -malli, ja nauti huipputeknologian tarjoamista mahdollisuuksista! Ostopäätöksesi tukee kestävää kehitystä ja antaa uuden elämän korkealaatuiselle laitteelle. коммунікування

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Other

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB G988B DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *