0
Your Cart

Apple iPad Pro 12.9″ (2020) 128GB WiFi (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade A)

### Apple iPad Pro 12.9″ (2020) 128GB WiFi – Silver (Grade A)

Löydä huipputeknologia ja huikeat ominaisuudet Apple iPad Pro 12.9″ (2020) -tabletilla, joka yhdistää tehokkuuden ja tyylin. Tämä elegantisti hopeanvärinen laite on täydellinen kumppani niin työskentelyyn, viihteeseen kuin luovaan työhön.

#### Tuotteen tiedot:

– **Väri:** Hopea (Silver)
– **Tallennus:** 128GB
– **Yhteydet:** WiFi
– **Kuntoluokka:** Grade A

#### Tuotteen ominaisuudet:

– **Ilmoitus lukituksen tila:** CloudOFF – tabletti ei ole sidottu pilvikirjautumiseen, jolloin voit aloittaa sen käytön välittömästi.
– **Ulkonäkö:** Grade A – laite on hyvässä kunnossa, ja siinä on vain lieviä käytön jälkiä, jotka eivät vaikuta sen toimintaan.
– **Toiminnallisuus:** Lieviä vikoja – tämä laite saattaa sisältää pieniä toiminnallisia häiriöitä, mutta se on täysin käyttökelpoinen arjessa.
– **Pakkaus:** Unboxed – tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mikä tekee siitä ympäristöystävällisemmän valinnan.
– **Lisätietoja:** Laite saattaa sisältää pieniä värimuutoksia, jotka eivät vaikuta sen suorituskykyyn.

#### Miksi valita iPad Pro 12.9″?

iPad Pro 12.9″ (2020) on varustettu tehokkailla komponenteilla, jotka tekevät siitä yhden markkinoiden parhaista tableteista. Sen suuri näytön koko ja upea Retina-näyttö tarjoavat erinomaisen katselukokemuksen, olitpa sitten katsomassa elokuvaa, pelaamassa tai työskentelemässä. Langaton WiFi-yhteys mahdollistaa sujuvan ja nopean internet-selaamisen sekä yhteydenpidon.

Tämä laite toimii täydellisesti myös luovien työkalujen, kuten Apple Pencil ja Magic Keyboard, kanssa, mikä tekee siitä loistavan valinnan taiteilijoille ja ammattilaisille.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia laadukas iPad Pro 12.9″ (2020) -tabletti kilpailukykyiseen hintaan. Tilaa nyt ja vie digitaalinen kokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Discoloration

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 12.9″ (2020) 128GB WiFi (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *