0
Your Cart

Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 128GB WiFi (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade A)

### Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 128GB WiFi – Silver (Grade A)

Tutustu huipputeknologiaan Apple iPad Pro 12.9″ (2021) -mallilla, joka yhdistää tehon ja esteettisyyden täydelliseksi paketiksi. Tällä 128 Gt:n WiFi-versiona saat runsaasti tallennustilaa ja nopeat internetyhteydet kaikille tarpeillesi, olipa kyseessä työ, viihde tai luovuus.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Silver – tyylikäs ja ajaton, tämä väri tuo esiin iPadin elegantin muotoilun.
– **Kuntoluokka:** Grade A – Laadukas ja huolellisesti tarkastettu laite, joka on erinomainen valinta. Kaunis ulkonäkö ilman suuria käytön jälkiä.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – voit luottaa siihen, että laite palvelee sinua luotettavasti kaikissa käyttötarpeissasi.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Huolettomat toimintasi ilman ylimääräisiä esteitä.
– **Paketti:** Unboxed – Laite tulee ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja valmiina käyttöön.

### Miksi valita Apple iPad Pro 12.9″ (2021)?

Tämä iPad Pro -malli on varustettu tehokkaalla M1-prosessorella, joka takaa sujuvan ja nopean suorituskyvyn kaikissa sovelluksissa. Sen suuri 12.9 tuuman Liquid Retina -näyttö tarjoaa upean visuaalisen elämyksen, oli sitten kyseessä videoiden katselu tai graafinen suunnittelu.

Osta nyt ja vie digitaaliset elämyksesi uudelle tasolle Apple iPad Pro 12.9″ (2021) -laitteella. Tämä on täydellinen valinta sekä ammattilaisille että opiskelijoille, jotka kaipaavat tehokasta ja stylishia työkaluja päivittäiseen käyttöön.

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 128GB WiFi (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *