0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) 64GB LTE P625 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)

**Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) 64GB LTE P625 – Harmaa (Kuntoluokka – Grade A)**

Tutustu huipputeknologian maailmaan Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) -tabletilla, joka yhdistää tyylikkään muotoilun, erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset toiminnot. Tämä harmaa malli tarjoaa vaikuttavan 64GB tallennustilan sekä LTE-yhteyden, joten voit nauttia nopeasta ja sujuvasta internetistä missä tahansa.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Harmaa
– **Kuntoluokka:** Grade A, mikä tarkoittaa, että tuote on erittäin hyvässä kunnossa, ja siinä saattaa olla vain vähäisiä käytön jälkiä.
– **Toiminnallisuus:** 100% toimiva, kaikki ominaisuudet ovat käytössäsi ilman ongelmia.
– **Paketti:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mikä tekee siitä loistavan ja edullisen vaihtoehdon.

**Miksi valita Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024)?**
Tämä tabletti on täydellinen valinta opiskeluun, työntekoon tai vapaa-aikaan. Sen kirkas ja responsiivinen näyttö takaa erinomaisen katselukokemuksen, ja LTE-yhteys mahdollistaa suoran pääsyn verkkoon missä tahansa. Koska laite on Grade A -kunnossa, voit luottaa sen laatuun ja kestävyyteen.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia itsellesi korkealaatuinen ja tehokas tabletti. Tilaa nyt Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) ja vie digitaaliset kokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) 64GB LTE P625 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *