0
Your Cart

Samsung Galaxy S22 5G 128GB S901B DS (Väri – Pink) (Kuntoluokka – Grade A)

**Samsung Galaxy S22 5G 128GB S901B DS – Pink (Kuntoluokka – Grade A)**

Astut modernin teknologian maailmaan upealla Samsung Galaxy S22 5G -älypuhelimella, joka yhdistää tyylin ja huipputeknologian. Tämä kauniin pinkki puhelin ei vain näytä hyvältä, vaan se myös tarjoaa erinomaiset toiminnot, jotka tekevät päivittäisestä käytöstä sujuvaa ja miellyttävää.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Pinkki – Anna puhelimesi erottua joukosta viehättävällä pinkillä sävyllä, joka tuo piristystä päivääsi.
– **Tallennus:** 128GB – Suuri tallennustila antaa sinulle riittävästi tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille ilman huolta tilan loppumisesta.
– **Verkkoteknologia:** 5G – Hyödynnä nopeaa mobiiliverkkoa ja nauti sujuvasta suoratoistosta, pelistä ja tiedostojen lataamisesta.
– **Kuntoluokka:** Grade A – Tämä käytetty puhelin on huolellisesti tarkastettu ja arvioitu Grade A -kuntoluokkaan, mikä tarkoittaa, että siinä on vain minimaalista kulumaa ja se on erittäin hyvässä kunnossa.
– **Toiminnallisuus:** Toimii täydellisesti – Kaikki ominaisuudet ja toiminnot ovat täysin toimivia, joten voit luottaa puhelimesi suorituskykyyn.
– **Pakattu:** Unboxed – Puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkauksia, mutta se on valmiina käyttöön.

Samsung Galaxy S22 5G on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat tyylikkäitä mutta tehokkaita älypuhelimia. Olitpa sitten sosiaalisen median ystävä, pelaaja tai työntekijä, tämä puhelin täyttää kaikki vaatimuksesi.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia huipputeknologinen laite, joka yhdistää upean muotoilun ja tehokkuuden! Tee Samsung Galaxy S22 5G -puhelimesta osa päivittäistä elämääsi.

Kuvaus

Color Pink
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S22 5G 128GB S901B DS (Väri – Pink) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *