0
Your Cart

Samsung Galaxy S22 Plus 5G 256GB S906B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)

### Samsung Galaxy S22 Plus 5G 256GB S906B DS – Musta (Kuntoluokka: Grade A+)

Etsitkö huippuluokan älypuhelinta, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja huipputeknologian? Samsung Galaxy S22 Plus 5G on täydellinen valinta sinulle! Tämä malli tarjoaa upeat ominaisuudet sekä vaikuttavan suorituskyvyn, joten voit nauttia kaikista suosikkisovelluksistasi ja -toiminnoistasi vaivattomasti.

#### Tuotetiedot:
– **Väri**: Musta
– **Tallennustila**: 256GB
– **Mallinumero**: S906B DS
– **Kuntoluokka**: Grade A+
– **Pilvilukitus**: CloudOFF
– **Toimivuus**: Täysin toimiva
– **Pakkauksen tila**: Unboxed (ilman alkuperäistä pakkausta)

#### Ominaisuudet:
– **Kuvastaa tyyliä ja eleganssia**: Musta väri yhdistää ajattoman tyylin ja modernin teknologian, mikä tekee tästä puhelimesta täydellisen kumppanin niin arkeen kuin juhlaan.
– **Tehokkuus**: Galaxy S22 Plus 5G:tä on varustettu huipputehokkaalla prosessorilla, joka takaa saumattoman suorituskyvyn multimedia, pelit ja moniajo -tilanteissa.
– **Upeat kamerat**: Äärimmäiset valokuvakokemukset tekevät siitä täydellisen valinnan valokuvauksen ystäville. Huipputeknologialla varustetut kamerat tarjoavat upeita kuvia kaikissa valaistusolosuhteissa.
– **5G-yhteensopivuus**: Naudi salamannopeasta internet-yhteydestä ja sujuvasta suoratoistosta 5G-verkon avulla.

#### Kuntoluokka: Grade A+
Tässä tuotteessa on huomattavan vähäisiä käytön jälkiä, joten voit nauttia huippulaatuisesta laitteesta ilman huolia. Grade A+ tarkoittaa, että puhelin on erinomaisessa kunnossa.

Valitse Samsung Galaxy S22 Plus 5G 256GB (S906B DS) ja vie älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle! Tämä laite on now unboxed, joten se on valmis käyttöön heti oston jälkeen. Älä jää ilman tätä upeaa mahdollisuutta!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S22 Plus 5G 256GB S906B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *